Zaključni koncert

Sobota, 20. avgust 19:00 - Nedelja, 21. avgust 3:00

Vstopnina

Bistveni del festivala predstavljata večer elektronske glasbe 12.8. in Čipkarijin zaključni koncert 20.8.2016.

S festivalom želimo letos zopet oživeti mesto in stara, zapuščena rudniška poslopja, zato zaključni večer ostaja v Kajzerju, nekdanjemu rudniškemu kompleksu, ki je nekoč služil kot eden izmed treh glavnih vhodov v idrijski rudnik. Med starimi poslopji bodo na sobotni večer doneli ritmi izvajalcev Jinx, Elvis Jackson, Gramophonedzie Live Experience in John F. Doe.

 • Jinx
  21:30 - 23:00

  Vrhunska zabava ob skupini Jinx je neizogibna! Na odru nam bodo predstavili super atraktiven presek izjemno neobičajne 22 letne kariere, ki je polna vsem poznanih hitov in pesmi, ki so postale medgeneracijski evergreeni. Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, Bye Bye Bye Baby Bye so le nekatere izmed njih.

 • Elvis Jackson
  23:15 - 0:45

  Posebna glasbena rock skupina, ki je svoj lasten glasbeni izraz skozi desetletje razvijala ob spremljavi ska, punk, hard core, reggae in metal vplivov. Pozitivna energija in nepozabni nastopi.

 • Gramophonedzie Live Experience
  1:00 - 2:30

  Marko Milićević a.k.a. Gramophonedzie je svojo pot začel kot producent in DJ, sedaj pa je v svojem novem glasbenem projektu združil nekatere izmed najboljših glasbenikov svoje države. Gramophonedzie Live Experience je most med popularno glasbo in aranžmajem ne maloštevilne glasbene zasedbe, ki daje življenje Gramophondzie-jevim klubskim glasbenim uspešnicam. Njegov prepoznavni slog kot producent, prepleten z 6-člansko jazz/swing zasedbo in izvrstno vokalistko, poskrbi za nepozabno koncertno izkušnjo, ob kateri preprosto ne morete le stati in poslušati. Po svetu je poznan z eno največjih klubskih uspešnic leta 2010 'Why don't you', s katero si je prislužil tudi MTV nagrado. Večina njegovih skladb temelji na jazz standardih, ki resnično pridejo do izraza šele pri izvedbi v živo.

 • John F. Doe
  20:00 - 21:15

  Rock band John F. Doe je bil ustanovljen leta 2010, ko je skupino prijateljev združila želja po ustvarjanju edinstvene in kakovostne glasbe. Sledilo je iskanje koncertov in igranje v živo, letos pa je izšel njihov prvenec z naslovom JFD. Njihova glasba je zlitje različnih stilov, najbolj pa se poigravajo z zvoki Indie in Garage rocka.

Podatki

Pričetek:
Sobota, 20. avgust 19:00
Konec:
Nedelja, 21. avgust 3:00
Vstopnina:
Early bird: 8€
Predprodaja: 10€
Na dan dogodka: 12€

Kontakt

Organizator:
Anja Fortuna

Lokacija

Kajzer park (Google Map)