Lokalci

Ponedeljek, 15. avgust 20:00 - Torek, 16. avgust 3:00

Vstop prost

V klubu Swenak se odvijajo različni koncerti, največkrat neznanih underground skupin, tokrat pa bodo v okviru Čipkarije nastopili bandi iz Idrije in okolice. Zainteresirani bendi, ki bi želeli nastopiti, se lahko prijavijo tudi na info-mail.

 • Suzine Semiške
  0:00 - 1:00

  Star bend, a še zmeraj zmerno neuveljavljen in mlad po duši, se ob nerednem nedeljskem dobivanju na vajah neizmerno zabava in bruha iz sebe vso kreativno esenco, ki se je nabrala v prejšnjih zaprašenih letih nedelovanja benda. Bend, ki je kot duh strašil po napol praznih klubskih prostorih 10 let nazaj, se je temeljito prestrukturiral in se po nekajletni abstinenci ulovil v posadko štirih nabritih kaveljcev.

 • The Kyudars
  23:00 - 0:00

  Legendarna garažna skupina iz Idrije, ki je delovala v 90. letih in se ponovno vrača na odre.

 • Jeadio
  21:00 - 22:00

  Žan Gantar je mladi nadebudni kitarist, ki ustvarja avtorsko inštrumentalno glasbo. Sam se uvršča v žanr podoben Bucketheadu.

 • Jakob Kobal
  19:00 - 20:00

  Njegova glasbena pot se je začela že v osnovni šoli s punk bandom Šundr, s katerim so izdali tudi ploščo. Po razpadu banda je zapustil punk sceno in se napotil v bolj umirjene vode. Kot navdih za njegovo avtorsko glasbo našteva Bena Howarda, Pink Floyd, Matta Costo in druge.

 • Prince Dopey
  22:00 - 23:00

  Prince Dopey je skupina, ki je z ustvarjanjem začela leta 2011. V začetnih fazah oblikovanja glasbene smeri je bil poudarek predvsem na preigravanju znanih rock bendov kot so The Doors, Jimi Hendrix, Pink Floyd in ostali velikani 70ih let. Tako so izoblikovali svoj edinstven stil moderniziranega rocka in ga kaj kmalu začeli uporabljati pri ustvarjanju svojih avtorskih pesmi. Junija 2016 pa je luč sveta ugledal tudi prvi EP.

 • Mojca & Uroš
  20:00 - 21:00

  Uroš Mohorič in Mojca Jeram, ki sestavljata akustični duo U & M, obljubljata, da vam bosta popestrila večer z dinamičnim izborom pesmi različnih zvrsti. Predstavila se bosta tako z znanimi priredbami kot tudi avtorskim materialom.

Podatki

Pričetek:
Ponedeljek, 15. avgust 20:00
Konec:
Torek, 16. avgust 3:00
Vstopnina:
Vstop prost

Lokacija

Swenak